strokesurvivor.blogg.se

Hej! Jag heter Anneli och jag är född 1971. 2003 drabbades jag av en massiv stroke. I den här bloggen kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter efter att ha drabbats av en stroke mitt i livet. Jag delar med mig av de verktyg som jag använde mig av för att åstadkomma det som enligt läkarkåren är ett mirakel. Jag delar med mig av träningstips, både mentala och fysiska. Jag kommer också att skriva om de svårigheter som man ofta möter när man lever med en trasig hjärna. Jag kommer framförallt att ta upp s.k dolda funktionshinder. Min förhoppning är att inspirera människor och öka förståelsen för oss som har drabbats av stroke mitt i livet. Om jag genom att dela med mig av min historia kan hjälpa någon annan så blir min stroke plötsligt meningsfull. Scrolla ned till mitt första inlägg för att ta del av min historia/bakgrund. Hjälp mig att sprida information om denna folksjukdom som drabbar någon var 20 minut. Stroke är en av de främsta orsakerna till funktionsnedsättning och död i Sverige idag och 20% av de som drabbas är i arbetsför ålder. Vill du stödja mig och min mission så gå gärna med i STROKE riksförbundet. Där arbetar jag aktivt för visionen: " Ett värdigt liv efter stroke". Tillsammans är vi starka!

Varmt välkomna på releasefest!

Publicerad 2019-05-15 11:19:15 i Allmänt,

https://www.facebook.com/events/291276288476555/?ti=as.
 
Den 12/6 bjuder jag, i samverkan med Strokeföreningen i Södertörn,  in till releasefest på Folkes i Huddinge. Hjälp mig att fira att min bok strokesurvivor vägen vidare efter stroke äntligen är färdig. 
 
Läs mer på fb. Om inte ovanstående länk funkar så kan ni besöka min sida strokesurvivor på fb. Där ligger inbjudan under evenemang. Den är offentlig. Toppen om ni sprider inbjudan. Också tacksam om ni på något vis meddelar om ni har för avsikt att komma så att jag kan förbeställa rätt mängd förtäring. O.s.a till Anneli.t.heikenborn@gmail.com. eller via PM på fb. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela