strokesurvivor.blogg.se

Hej! Jag heter Anneli och jag är född 1971. 2003 drabbades jag av en massiv stroke. I den här bloggen kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter efter att ha drabbats av en stroke mitt i livet. Jag delar med mig av de verktyg som jag använde mig av för att åstadkomma det som enligt läkarkåren är ett mirakel. Jag delar med mig av träningstips, både mentala och fysiska. Jag kommer också att skriva om de svårigheter som man ofta möter när man lever med en trasig hjärna. Jag kommer framförallt att ta upp s.k dolda funktionshinder. Min förhoppning är att inspirera människor och öka förståelsen för oss som har drabbats av stroke mitt i livet. Om jag genom att dela med mig av min historia kan hjälpa någon annan så blir min stroke plötsligt meningsfull. Scrolla ned till mitt första inlägg för att ta del av min historia/bakgrund. Hjälp mig att sprida information om denna folksjukdom som drabbar någon var 20 minut. Stroke är en av de främsta orsakerna till funktionsnedsättning och död i Sverige idag och 20% av de som drabbas är i arbetsför ålder. Vill du stödja mig och min mission så gå gärna med i STROKE riksförbundet. Där arbetar jag aktivt för visionen: " Ett värdigt liv efter stroke". Tillsammans är vi starka!

Mitt löfte till mig själv

Publicerad 2018-08-14 10:31:00 i Allmänt,

Jag gav mig själv ett heligt löfte. Att from  idag sluta fokusera på hinder och istället leva i min fulla kraft och potential. Att varje dag affirmera:
 
 
"Jag har allt jag behöver just nu". 
"Jag hämtar kraft i nuet".
"Det är tryggt för mig att slappna av". 
 
Det är med kärlek som med syrgasen på flygplanet. För att kunna hjälpa/älska någon annan måste du först hjälpa/ älska dig själv. Om du älskar dig själv kommer du att vara/agera utifrån din högsta potential och sprida kärleken vidare. Det ger ringar på vattnet. 
 
Det låter kanske enkelt och självklart men det kan vara nog så svårt. Att älska sig själv ovillkorligt. Men, det är en av nycklarna till att leva ett lyckligt liv. En annan nyckel är medveten närvaro. Att vara här och nu och verkligen leva livet ögonblick för ögonblick. Andetag för andetag.
 
Så, idag går jag ut och hittar en bra stubbe eller sten i skogen. Där slår jag mig ned och berättar för mig själv hur mycket jag älskar mig själv. Eller är jag knäpp då? 
 
Det spelar egentligen ingen roll. Jag älskar mig själv så galet mycket ändå. Det är ju mitt heliga  löfte till mig själv.
 
Häng ned mig i min kärleksrevolution. Tillsammans förändrar vi världen. 
 
Be the change you want to see in the World! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela